MuTiArA CiNtA

Sunday, January 30, 2005

$e$@JeR

Assalamualaikum?

Just nak inform kat korang jer x-specially yang minat nasyid la kan.May be ada yang dah tahu .Tak der apa pun pun sebenarnya tapi penting la jugak.Korang bley la join kat web nasyid terbaru ,komuniti nasyid paling happening kat malaysia.
Banyak la jugak diskusi ,lirik ,dan lain-lain yang berkenaan ngan nasyid kat sini .Ada diskusi pasal rancangan terbitan JAKIM pas tu ada gak pasal info & maklumat radio
Ikim.fm kat sana.Join ah best.Bley la kita merapatkan mahabbah Fillah antara kita.
Kalo korang tak minat nasyid apa salahnya skali-skala tukar angin.Kalo korang dah memang minat nasyid tapi tahu lagi cecepat ler join.Kang rugi nanti xcuz kat sdini la kumpulan informasi mengenai nasyid ada bukan pasal satu group ajer tapi semua group gather kat sini.
Kalo korang sokong nasyid jangan lupa tonton Nasyid Minggu Ini(NMI) setiap Ahad kul 6 ptg kat tv1 dan rancangan yang berkaitan.serta dengar la radio IKIM.FM.


Korang bley la join

www.nasyid.com.my

PePeH@L pkhairunnisa@yahoo.com




$eM@!K@N M@H@BB@H KeRn@ C!Nt@ KeP@D@-Ny@



0 Comments:

Post a Comment

<< Home